Paramount yeni Paranormal Activity filmi için hazırlıklara başladı. 7. filmin yapımcılığını serinin diğer filmlerinde de olduğu gibi Jason Blum üstlenecek.Deadline’ın haberine göre Paramount, Paranormal Activity serisine eklenecek yeni bir film üzerinde çalışıyor. Filmin yapımcılığını serinin diğer filmlerinde de olduğu gibi; Whiplash, BlacKkKlansman, Get Out gibi filmlerin yapımcısı olan, aynı zamanda korku sinemasının yeniden canlanmasında önemli bir rol oynayan Jason Blum üstlenecek.

Jason Blum, 2015’te Paranormal Activity serisinin Paranormal Activity: The Ghost Dimension ile birlikte sonlanacağını açıklamıştı. Ancak 2017 yılında Blum, Paranormal Activity serisine yeni bir film eklenebileceği ihtimalini gündeme getirdi. Blum açıklamasında o dönem Paranormal Activity’ye ara verildiğini ancak bu aranın yakın zamanda sonlanabileceğini söylemişti.

Paranormal Activity serisi, doğal kamera görüntülerinin kullanıldığı çekim metoduyla korku türündeki diğer yapımlardan ayrılıyor. Seride yer alan filmlerin düşük bütçeyle gişede yüksek başarı elde edebilmesi de seriyi vazgeçilemez kılan sebeplerden biri olarak görülüyor.

Jason Blum’un kurucusu olduğu Blumhouse Productions, özellikle korku türündeki projelerin yapımcılığını üstlenmesiyle biliniyor. Blumhouse, Hulu’da yayınlanan Into the Dark dizisi ile birlikte dijital platformlara da geçiş yapmıştı. Şirketin aynı zamanda Amazon ile korku filmlerini kapsayan 8 filmlik bir anlaşması bulunuyor. Paranormal Activity hayranlarının sadakatine dayanarak seriye 7. bir film eklemeye karar verdiğini açıklayan Jason Blum, henüz filme dair detayları paylaşmadı.

Kaynak: Screenrant